Slaappillen kopen | De kracht van Melatonine

slaappillen kopen

Slaappillen kopen? Kijk eens naar Melatonine slaappillen om je nachtrust te verbeteren. Misschien vraag je je nu af: “Wat is Melatonine eigenlijk?” Melatonine is een lichaamseigen hormoon dat een belangrijke rol speelt in het reguleren van je biologische klok. Zodra het donker begint te worden, wordt er meer Melatonine in je lichaam aangemaakt. Deze stof vertelt dus aan je lichaam dat het bedtijd is. Met dank aan deze stof val je dus sneller in slaap en wordt je nachtrust verbeterd.

Maar hoe komt het eigenlijk dat we tegenwoordig minder snel in slaap vallen of een nachtrust van mindere kwaliteit ervaren? Het zou wel eens kunnen dat je moeilijker in slaap valt doordat je veel in contact komt met blauw licht, wat niet natuurlijk is. Blauw licht komt van je smartphone of televisie af en geeft je brein het idee dat het licht is, dus nog geen tijd om te slapen. Daardoor wordt er minder natuurlijke Melatonine aangemaakt, waardoor je dus onrustig zal slapen of onrustig in slaap valt.

Waarom slaappillen kopen?

Een goede nachtrust is belangrijk voor je lichaam en heeft ook invloed op het sporten. Door goed te slapen, kunnen je spieren maximaal herstellen. Zoals je weet heeft een slecht slaappatroon of een tekort aan slaap negatieve gevolgen voor je spierherstel (en natuurlijk je mentale gezondheid).

Toch blijft het voor veel mensen lastig om een goede nachtrust te hebben, vooral door het mobiele tijdperk waardoor we constant worden blootgesteld aan blauw licht. Dit blauwe licht verstoort onze biologische klok en zorgt ervoor dat ons lichaam denkt dat het nog geen tijd is om te slapen.

Gelukkig is hier een oplossing voor! Naast de mogelijkheid om minimaal twee uur vóór het slapengaan geen elektronica te gebruiken, is het mogelijk om slaappillen in te nemen. Wellicht vraag je jezelf nu af, “Wat houdt dit supplement in?” Speciaal daarom hebben we een blog geschreven waarin we al jouw vragen beantwoorden.

Waarom wordt Melatonine gebruikt als slaappil?

Melatonine zorgt ervoor dat je slaperig wordt in het donker. Melatonine pillen hoeven niet op recept te worden afgegeven en deze pillen kun je gewoon online bestellen.

Als je de Melatonine pillen ongeveer een uur tot twee uur voor het slapen gaan inneemt, merk je zelf een aanzienlijk verschil in hoe makkelijk je in slaap valt. Als je lichaam namelijk niet de juiste hoeveelheid uit zichzelf op het juiste moment aanmaakt, dan heb je dus door deze slaappillen de mogelijkheid om dit te reguleren.

Vijf voordelen van Melatonine

Zoals je dus wel begrijpt, heeft licht veel invloed op de aanmaak van Melatonine in je lichaam, maar wat zijn nou de voordelen van Melatonine?

  • Het levert een bijdrage aan het opwekken van slaap.
  • Het helpt bij het sneller in slaap vallen.
  • Het bevordert de nachtrust.
  • Het helpt een jetlag te verlichten.
  • Melatonine is zonder recept verkrijgbaar.

Zijn er bijwerkingen?

De kans op een bijwerking van voedingssupplementen met een maximum van 299 microgram aan Melatonine is erg klein. Supplementen met deze dosering worden als veilig gezien. In het geval van een te hoge dosering kunnen zich mogelijke bijwerkingen voordoen:

  • Hoofdpijn of buikpijn
  • Overdag een slaperig gevoel
  • Ongerustheid
  • Vreemde dromen en nachtmerries
  • Misselijkheid en duizeligheid

Neem niet meer in dan de dagelijks aanbevolen dosering. In het geval van bijwerkingen, verdwijnen deze gelukkig wel zodra je stopt met het innemen van het supplement. Blijven de klachten aanhouden? Neem dan contact op met je huisarts.

Slaappillen kopen bij Kastoes?

De Melatonine tabletten van Kastoes bevatten 299 microgram Melatonine en zijn te verkrijgen door op de onderstaande afbeelding te klikken. Kastoes verzendt door heel Europa. Wanneer je de bestelling vóór 09:00 uur plaatst op maandag tot en met zaterdag, wordt de bestelling dezelfde dag nog geleverd!

kastoes-melatonine-slaappillen

De Kastoes slaappillen zijn volledig Vegan en Halal geproduceerd.

De voordelen van Kastoes

Melatonine is dus geschikt voor jou! De Kastoes Melatonine bevat de ideale dosering aan Melatonine. De Melatonine pillen van de apotheek zijn te zwaar gedoseerd, waardoor je last kan krijgen van bijwerkingen.

Alle Kastoes supplementen worden in de EU geproduceerd en zijn gecertificeerd aan GMP, HACCP en HALAL! De producten zijn samengesteld met alleen maar hoogwaardige grondstoffen om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen! Melatonine van Kastoes is 100% puur en bevat geen onnodige stoffen.

De Kastoes Melatonine staat ook nog eens op nummer 1 op Bol.com onder slaappillen! Daarnaast is het ook nog eens volledig halal en vegan. Kortom, dit product is vrijwel geschikt voor iedereen. Dus waar wacht je nog op?

Haal jouw Melatonine pillen en geniet van een perfecte nachtrust!

Nog op zoek naar een ander supplement?

Bekijk ook eens de volgende beschikbare halal supplementen:

Aanbevelingen bij het kopen van Melatonine slaappillen

Het wordt sterk afgeraden om Melatonine slaaptabletten in te nemen op een lege maag. De tabletten kunnen het beste dertig tot zestig minuten na het avondeten worden ingenomen. Wanneer je geen Melatonine meer nodig hebt om in slaap te vallen, is het handig om te weten dat het stoppen met de inname van Melatonine als slaapverwekker geen zogenoemd “Rebound effect” veroorzaakt. Dit betekent dat je dit supplement niet rustig hoeft af te bouwen, maar dat er op ieder moment gestopt kan worden met de dagelijkse inname. Soms wordt beweert dat Melatonine maximaal dertien opeenvolgende weken ingenomen mag worden – dit is alleen van toepassing op het medicijn Melatonine die u bij de apotheek kan verkrijgen.

Welke vormen Melatonine zijn er beschikbaar?

Melatonine is verkrijgbaar als medicijn of als supplement. Melatonine als medicijn is enkel en alleen op recept verkrijgbaar en bevat een flinke hoeveelheid Melatonine. Melatonine als supplement is verkrijgbaar in tabletten of capsules en bevat maximaal 299 microgram Melatonine.

Overige supplementen die je helpen om jouw doelen te behalen

Nu weet je alles over Melatonine slaappillen. (Nacht)rust speelt dus een grote rol bij jouw training en de aankoop van slaappillen kan je hierbij helpen. Afhankelijk van jouw specifieke doelen hebben wij nog meer supplementen die bijdragen aan het behalen van jouw doelen, zoals Omega 3. Dit supplement draagt bij aan de algehele gezondheid en de optimale werking van de hart- en bloedvaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruikt Kastoes cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Met deze cookies kunnen wij (en derde partijen) jouw internetgedrag binnen onze site volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij (en derde partijen) advertenties op basis van jouw interesse tonen. Op onze Privacybeleid kun je hier meer informatie over vinden.