kastoes fitness nutrition logo

OVER ONS

Kastoes is gespecialiseerd in het verkopen van voedingssupplementen. Alle Kastoes supplementen worden in de EU geproduceerd en zijn gecertificeerd aan GMP, HACCP en HALAL. Onze producten zijn samengesteld uit volledig natuurlijke vitaminen, mineralen en kruidenextracten, waarbij alleen hoogwaardige grondstoffen worden gebruikt. Het waarborgen van kwaliteit en veiligheid staat op nummer 1!

Kastoes is een populair opkomend supplementenmerk in Nederland. Het staat bekend om het leveren van hoogwaardige kwaliteit, het verlenen van een ultieme service en niet te vergeten, het bieden van persoonlijke aandacht. Langzamerhand breidt Kastoes het assortiment uit met de meest innovatieve supplementen die gecertificeerd zijn aan het Halal certificaat en indien mogelijk het Vegan certificaat. Verder biedt Kastoes diverse veilige betaalmethoden aan en schenken we aandacht aan het bezorgen, maar ook het retourneren van producten.

De meeste producten van Kastoes zijn ook te vinden op het platform Bol.com. Hier kun je meer reviews van onze vertrouwelijke klanten lezen. Bovendien kun je zien dat Kastoes beschikt over de topposities in de supplementen branche!

Halal & Vegan Fitness Supplementen vind je enkel bij Kastoes!

Waarom bestellen bij Kastoes?

  • GRATIS VERZENDING in HEEL NL!
  • Vóór 09:00 besteld (ma-za), dezelfde dag in huis!
  • De prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend.
  • Halal & Vegan gecertificeerd.
  • Persoonlijke aandacht/hulp.

Kastoes

Koningswaard 195
3078 AA Rotterdam
Nederland

Tel: (+31) 6 40824654
E-mail: info@kastoes.com

KVK: 91259266 te Rotterdam
BTW-nummer: NL865597418B01