Supplementen

Alle Kastoes supplementen worden in de EU geproduceerd en zijn gecertificeerd aan GMP, HACCP en HALAL. Onze producten zijn samengesteld uit volledig natuurlijke vitaminen, mineralen en kruidenextracten, waarbij alleen hoogwaardige grondstoffen worden gebruikt. Het waarborgen van kwaliteit en veiligheid staat op nummer 1!

Neem contact op met ons via WhatsApp of via onze mail. Wij kunnen je een indicatie geven van de levertijd. Houdt er rekening mee dat dit geen belofte is en altijd sprake kan zijn van extra vertragingen.

WhatsApp: (+31) 6 40 82 46 54

E-mailadres: info@kastoes.com

Wij zijn helaas niet bevoegd om je medisch advies te geven. Bij gebruik van medicatie raden wij aan om je huisarts te raadplegen.

Bestellen

Wij werken met 24-48 uurs levering! Bestel je vóór 23:59 uur op werkdagen (ma-vr) dan wordt jouw pakket de volgende dag verzonden. Heb je jouw bestelling op de zaterdag geplaatst? Dan wordt je bestelling dinsdag geleverd. De levertijden kunnen afwijken in tijden van drukte.

Bij Kastoes heb je verschillende betaal mogelijkheden. Zo kun je gebruik maken van iDEAL, Creditcard, Paypal, Bancontact en Klarna (achteraf betalen). Hier zitten geen extra kosten aan verbonden.

Je kunt je gemakkelijk aanmelden voor de nieuwsbrief onderaan de pagina, waarbij je direct een kortingscode van 10% per mail zult ontvangen.

Bezorgen

In Nederland: Alle bestellingen worden geleverd door Postnl. In België en overige landen: Alle bestellingen worden geleverd door DPD binnen 1-3 werkdagen.

Zodra de bestelling is afgerond ontvang je van ons een Track & Trace code link per email. Hiermee kun je gemakkelijk je bestelling online volgen. Let erop dat in sommige gevallen deze email in de spambox terecht kan komen. Wanneer je bij de bezorging niet thuis bent, dan zal het pakket de volgende dag nogmaals worden aangeboden of bij je buren worden afgeleverd.

Het is mogelijk om je werkadres op te geven. Houdt rekening mee dat Postnl tot 20.00 kan bezorgen. Hierom is het verstandig om een woonadres te gebruiken.

Retourneren

Het is mogelijk om producten te retourneren binnen 14 dagen. Na ontvangst van het retour streven we ernaar om binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug te betalen.

Voor producten waarbij hygiëne van belang is, zoals tabletten, capsules, poeders en andere gesealde producten, geldt dat deze enkel ongeopend retour worden geaccepteerd.

De verzendkosten voor het terugsturen van het product dien je zelf te betalen.

1. Neem contact op met ons via WhatsApp of via onze mail.

WhatsApp: +31 6 40 82 46 54

E-mailadres: info@kastoes.com

2. Print je factuur uit via mijn account → bestellingen → dowload factuur → stop dit vervolgens in je verzenddoos.

3. Maak online een verzendlabel aan met de volgende retourgegevens:

Kastoes

Koningswaard 195

3078 AA Rotterdam

4. Breng het pakket naar je dichtstbijzijnde pakketpunt en bewaar de Track & Trace code als bewijs.